top of page

Alapelveink

A Veszszős csárdánál szeretnénk a legélvezetesebb vásárlási élményt nyújtani vásárlóinknak, olyat, ami miatt újra és újra visszatérnek üzletünkbe. Ezért hisszük, hogy üzletünk szabályzatának tisztességesnek, világosnak és átláthatónak kell lennie. Az alábbiakban megtalálja az összes irányelvünket. Ha nem találja a keresett információt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk még ma!

download.png

Kiszállítás és kézbesítés

Igyekszünk minden rendelést gyorsan teljesíteni.

Szállítási idő átlagosan 1-5 munkanap.

Személyes átvételre a megerősítő e-mail megérkezésétől van lehetőség:

munkanapokon 10:00-14:00 Veszszős csárda

Nyitvatartási időben Az ízek

Előre egyeztetett időpontban: Gödöllő

Jászszentandrás piac, Jászapáti vásár, Ózd piac

Elállás

A Fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát a Fvkr. 29. §-ában meghatározott esetekben és Termékekre vonatkozóan, többek között a romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek (ételek) tekintetében.

 

Szavatosság

Részletek az ÁSZF-ben: itt

Adatkezelési tájékoztató

Görbe Gábor kistermelő (5136 Jászszentandrás, Határ út 3., adószám: 79684442-1-36, 

(a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő szabályzatnak:

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adja.

Jelen adatvédelmi szabályzat az alábbi oldalak adatkezelését szabályozza:

 

www.veszszos.hu


Az adatvédelmi szabályzat elérhető az alábbi oldalról: itt

Általános Szerződési feltételek

Jelen dokumentum alapján létrejött szerződés nem kerül iktatásra (utólag nem hozzáférhető), kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (https://www.veszszos.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: https://www.veszszos.hu/aszf és letölthető, továbbá bármikor kinyomtatható az alábbi linkről

bottom of page